VÅRA KUNDER 3”VGS Fitness har under en längre period varit min personliga tränare och motivationsmentor. Då jag tidigare varit elitidrottare men behövt avsluta min idrottskarriär pga av sjukdom sökte jag en tränare som kunde utmana och motivera mig till att sätta upp nya mål. Efter vårt första möte kände jag mig inspirerad för att uppnå mina nya individuella mål tillsammans med VGS Fitness. Min tränare är en positiv och energisk tränare. VGS motiverar och inspirerar mig att göra mitt bästa för att kunna uppnå de resultat jag vill med min träning. Utöver träning- och kostschema har jag även fått ta del av motivationsövningar, motivation via sms och videoklipp som hjälpt mig även utanför träningen. Regelbundna möten och samtal har varit en viktig del i processen mot mina individuella mål.
Jag kan starkt rekommendera VGS Fitness Service!”

 

-Ida Alfredsson 


”Är grymt tacksam för mitt skräddarsydda kostschema!

Efter flera år av träning hade jag svårt att öka i vikt/muskelmassa.
Jag visste att jag slarvade en del med kosten och tog därför hjälp av VGS Fitness.
Grymt kunniga och pålästa, vet verkligen vad dom pratar om! Tack!

Keep up the good work! Fortsätt hjälpa och inspirera folk!”

   

Andreas Adler


 

 

Har behövt hjälp Att gå ner sista 4 kilo och forma en liten aning, armar och magen. Har klarat det och lärt mig mycket om min egen styrka och träning tack vare VGS Fitness. Kan varmt rekommendera deras tjänster, då de visar stor kompetens och kunskap under träningen som ger en trygghet och motivation . VGS är positiva och glada,  också som smittar av sig . Ta vara på din hälsa / kropp / boka tid med VGS Fitness Service och du lär dig nya vanor och kommer i bättre form!”

 

 

-Ana Eriksson


 

 

”Jag har anlitat VGS Fitness för att man kan behöva en extra kick ibland. Jag har gymmat i många år och lätt att man skapat ett vanemönster. Att man går i samma fotspår och inte utvecklas. Då kan det behövas en bra PT som går igenom kost och träning. Och för att höja sina mål och inre bilder. Vi har kommit en liten bit påväg, men än sålänge känns det bra. Som VGS nämner i sina texter så handlar det mycket om motivation och inställning. Man måste själv vilja förändra sig.”

 

 

-Johan Sjöqvist


 

 

”Jag anlitade VGS Fitness för att jag behövde hjälp med ett kostschema samt träningsschema för att nå mitt mål att komma upp på scen. Samt att jag vill gå upp i vikt.. Redan nu efter så kort tid har jag märkt skillnad i vikten den rör sig uppåt närmare mitt mål. Då jag har nyligen börjat kan jag inte säga så mycket mer om dom, men det lilla min pt har visat mig, motiverar mig och jag tror mer än nånsin på att jag kommer att klara mitt mål med hjälp utav er.
Tycker VGS Fitness är väldigt engagerade i sina kunder och är riktigt peppande och glada. Är riktigt nöjd med att ha en PT som visar verkligen att han bryr sig och tar hand om sina kunder. Jag rekommenderar VGS Fitness stark till dig som vill komma igång eller behöver en push för att ta din träning till nästa höjd!”

-Elisabeth Kiprianoff


 

”En mer positiv och energigivande människa får man leta efter! Kevin kommer alltid med världens motivation och han gör det med ett leende. Han får en alltid att ge minst 110% varje träning även de dagar man känner sig lite off. Jag rekommenderar varmt Kevin som PT och längtar tills vårt nästa träningspass.”

 

-Malin Bäckström

 


 

Att gå med i VGS Fitness har varit bästa valet i mitt liv! Min coach är en underbar person som motiverar och inspirerar mig. Redan vid första mötet med VGS så visste jag att jag ville detta mer än något annat och visste att dem kommer att pusha mig! En underbar o härlig lag. Alla är underbara och inspirerande människor som har ett tankesätt som mig och det är sådana personer jag vill vara runt om!

Skulle rekommendera VGS Fitness till alla, för med dem kan man verkligen nå sina mål!

Faustas Nazarovas

 


 

 


Vad tycker du om våra tjänster?

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Optionally add an image (JPEG only)

3 tankar om “VÅRA KUNDER

 • Parosh

  Min pt Kevin Vega har varit väldigt engagerad med mina planeringar för min träning/kost schema. Han har hållit i sina ord om de han lovad. Och har rätt bra ordning och lyssnar verkligen på en.
  Jag är grymt tillfredsställd och kan varmt rekommendera VGS Fitness.

 • Ariann

  Är en trebarnsmamma som var i behov av att ändra mina dåliga kostvanor samt en viktnedgång.
  Jag är väldigt tacksam över att ha fått den hjälp jag behövde med motivation och en individualiserad kostplan och bra tips!
  Känner mig väldigt nöjd och sedd!
  Tack Kevin Vega!

 • Emelie williamsson

  Jag har nu Kevin som PT/coach. Vid första mötet kände jag direkt hur han inspirerade mig både träningsmässigt och träffade även in på andra punkter som gav mig motivation till att göra det lilla extra. I december gör jag min debut i Luciapokalen och jag känner mig extremt trygg i att ha Kevin vid sidan hela vägen in i mål! Jag rekommenderar Kevin starkt till dom som vill satsa på tävling eller bara ha en coach i träning samt kost.