TÄVLA


Tävlingsregler:

          Giltiga kategorier är Men’s Physique och Bikini Fitness

          Tävlande måste tävla för VGS Fitness Team

          Tävlingen avser LUCIAPOKALEN 2018

          Den som hamnar på bäst placering i sin längdklass vinner rubbet

          Prisutdelning för tjejen eller killen som vinner i VGS Fitness TEAM är 20 000KR (klicka här för att se vinnaren för 2017)

          Om 2 eller fler hamnar på samma placering i olika längdklasser så bestämmer vikten och fettprocenten vem som vinner, då alla atleter väger in sig innan scen. Så den som väger mest och med lägst fettprocent vinner rubbet ifall det blir lika. Annars så är det poängen som avgör vid varje placering.

          Du kan inte tävla om det är mindre än 4 i din valda klass.

          Du kan inte delta om du fått rabatterad pris på ditt paket.

          För att tävla måste du investera i VGS Fitness Tävlingspaket som innehåller:

Ett eller flera skräddarsydda kostscheman, som är just för dig, det som är bra med schemat är att du kan enkelt planera i förväg hur veckans måltider kommer att se ut. Du har även tillgång till att se, när och vad du skall äta. Dessutom är den individanpassad och utifrån dina förutsättningar. Vilket innebär att vi tar hänsyn på hur din vardag ser ut i dagsläget och analyserar dina nuvarande rutiner. Schemat är reglerad utifrån en 3 timmars regelbunden förtäring.

Ett eller flera unika träningsscheman, som är anpassade efter just dina behov och dina mål, schemat innehåller korrekta träningssätt och kvalitativa övningar för just dig, Det står specifikt hur länge och vilka övningar du behöver göra och eventuellt kombinera för att nå bästa resultat i din träning.
Schemat inkluderar:
-Video-övningar
-Rätt tränings metod för just ditt mål
-Variation på övningar
-Hemliga tips för bästa resultat
-Korrekta rörelser, för att undvika skador
-Kontinuerlig uppföljning

-Uppdateringar vid behov

TEAM Poseringsträffar, där teamet samlas varannan vecka för att öva på posering, coachning hålls av en poserings-instruktör och man går igenom grunderna för posering inom men’s physique samt bikini fitness. Övning ger färdighet.

Kroppssammanssättningen där du  får, möjligheten att med hjälp av en kalipermätning och måttband, mäta specifikt hur lång du har kommit i din resa. Du ser mer exakt hur mycket kroppsfetts % det finns i kroppen och tillsammans med måtten kan vi då få fram en sammanställning av hur vi ligger till i din resa.
Denna uppföljning är unik då vi får möjligheten att göra en personlig en mot en uppföljning när vi träffas.
Detta paketet inkluderar:
– kroppsmätningar minst 1 gång i månaden
-personlig uppföljning
-Personlig peppning och motivation

Coach vid tävlingsdagen: Är detta något som du behöver så finns det möjlighet för dig att ha med dig din Coach under din tävling och backstage. Kom överens om resekostnader, boende samt bokningsadministration för din coach.

3 anledningar att ha med coach under tävlingsdagen:

-Coachen håller koll på tider innan scen

-Hjälp med uppladdningen

-Hjälp med rätt muskelpump

(tilläggsavgifter kan förekomma)

Tömningsvecka:

För just dig som skall tävla i fitness, är det väsentligt för oss att du känner dig så trygg som möjlig i din nya resa, därför, så tar även V.G.S Fitness hand om din vätsketömning inför scenen, och även sista kostupplägget inför uppladdning. Denna veckan är den svåraste, den roligaste och den viktigaste, då vi gör en uträkning på exakt hur mycket vatten, salt, och kolhydrater just DU behöver för att vara i bästa formen under din stora dag!

VGS TEAM Årsmedlemskap:

Här får du årsavgiften i Team VGS Fitness som tillåter dig tävla i kroppskulturstävlingar, och är giltig i 1 år.

(Tävlingspaketetet är giltig under ett år, och det ingår en tävlingssatsning)
(poseringen är endast för dig som bor i Göteborg för dig som är på distans har vi videoposerings coachning)
(om du väljer att köra på distans så utgår kroppsmätningarna)

För att delta, var god och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Det finns bara ett antal få platser kvar och det är först till kvarn som gäller!

Namn:*
Adress:*
Telefon:*
E-post:*
Instagram:*
Bekräfta koden: