LEDIGA JOBB


JOBBSAMMANFATTNING

Vi söker efter engagerade och duktiga personliga tränare till våran online verksamhet VGS Fitness Service.
Har du erfarenhet av försäljning eller kundbemötande sedan tidigare så är det meriterande.
Du ska tycka att försäljning är roligt då det är en stor del av ditt jobb.
Du ska ha ett genuint intresse för träning och hälsa, kunna uppvisa en giltig pt-licens samt drivas av att hela tiden utvecklas och komma med nya tankar och idéer.
Som personlig tränare hos oss på VGS Fitness har du marknadens bästa provision, du får hela 50 % av din totala försäljning samt att du även får chansen att bli PT koordinator.
Du kommer att sälja personlig träning både via telefon och via personliga möten till personer över hela Sverige, samt hjälpa dom att nå deras mål på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.
Vi förser dig med försäljnings verktyg, klientavtal samt olika slags mallar som hjälpmedel för att du skall lyckas med oss.
Har du tidigare tävlat inom fitness så är det ett stort plus.
Varje dag arbetar vi för att fler ska träna regelbundet och ett av våra bästa verktyg är personligt anpassad träning. Som Personliga Tränare hjälper vi PT-kunder att träna säkert och effektivt genom unikt framtagna träningsprogram. Vi anpassar upplägg efter varje PT-kunds behov och mål. När motstånd blir stort finns vi där för att pusha, motivera och hitta nya övningar. Som PT behöver du vara lyhörd för individuella behov och inneha stor yrkeskunskap för att kunna ta fram träningsprogram med god variation samt omväxlande och effektiva övningar.
Att arbeta som Personlig Tränare innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter. På det sättet styr du själv din arbetstid och din lön. Vi vet att första tiden som PT kan vara tuff, men med bra verktyg, möjliggör vi att du ska få en bra start på din PT-karriär hos oss och att du ska kunna växa i din roll. Ditt sätt och dina mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv!
Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram kost och träningsprogram och vägleda PT-kunder i deras träning. Servicekänsla, säljförmåga och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta som PT med oss.

Vi söker dig som:
är relationsskapande och bra på försäljning
är en driven lagspelare som arbetar mot både individuella och gemensamma mål
gillar att tävla
är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation
är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar
älskar träning och hälsa

Varför du vill arbeta som PT på VGS Fitness:
Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa service och som PT kommer du vara i främsta led för att vi ska nå våra högt satta mål. Vi söker engagerade personer som brinner för träning och hälsa. Träning är det bästa vi vet och vi arbetar varje dag för att fler ska ta del av träningsglädjen! Vi ger dig möjlighet att växa hos oss och hjälper dig att forma din karriär på ett sätt som passar dig. Vi står även för visitkort, semesterersättning, utbildning, m.m.
Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

Din ansökan
Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker.
Vi ser fram emot att träffa eller höra från dig!
Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt cv till info@vgsfitness.com

Jobbtyp: Deltid
Utbildningskrav:
• Gymnasium eller motsvarande

Nödvändig licens eller certifiering:
• Personlig tränare
• Nutritionist

Språkkrav:
• Svenska

Lycka till med din ansökan!