OM OSS


Företaget

Verksamheten erbjuder tillfredställande personlig online coachning samt målinriktad hälso- och kost balansering, som i sin tur hjälper personen i frågan att bygga upp en rutinerad struktur i sin vardag.
Vi är också ett team som har ett stort engagemang och driv för utveckling. Vi hjälper våra team-medlemmar att upptäcka sina starkaste sidor när vi coachar dem succesivt framåt mot scen i kroppskulturs tävlingar.

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

KEVIN VEGA

Jag är en väldig energisk person och detta syns även på min träning. Jag har energi för två så om du känner att du är trött

och vill orka mera, ska du absolut inte tveka på att kontakta mig då jag mer än gärna smittar dig med lite av min energi!
”Om du tror att det är möjligt så kan du nå de omöjliga! ” Det är något som jag baserar min träning på och som har hjälpt mig att åstadkomma mina träningsmål. Jag lägger ett stort fokus på personlig utveckling, mindset och beteende, dessa områden anser jag har en stor fokus inom träning för utan disciplin kommer vi ingenvart.
Tillsammans kan vi göra skillnad, och jag vet att du kommer att nå resultat snabbare än du nånsin trodde. Behöver du hjälp med kosten? Ingen fara det tar jag också hand om! Jag tränar personer i alla åldrar och av alla olika slags erfarenhet, så oavsett om du är en nybörjare som har börjat ta sina första steg i gymmet, eller en kunnig veteran som vill köra ett stentufft upplägg, så är jag din push till träning och kost succé.
Specialområden:

Fitness Tävlingar
Styrketräning
Personlig Utveckling
Core/bål
Konditionsträning
Intervallträning
Nutrition
Tyngdlyftning
Styrkelyft
Coachning

 

 

 

 


 

 

BOKA DIN KONSULTATION MED KEVIN GENOM ATT KLICKA HÄR NEDAN
Book an appointment with VGS fitness using SetMore