OM OSS


Företaget

Verksamheten erbjuder tillfredställande personlig online coachning samt målinriktad hälso- och kost balansering, som i sin tur hjälper personen i frågan att bygga upp en rutinerad struktur i sin vardag.
Vi är också ett team som har ett stort engagemang och driv för utveckling. Vi hjälper våra medlemmar att upptäcka sina starkaste sidor när vi coachar dem succesivt framåt mot scen i kroppskulturs tävlingar.

Lite om mig:

Hej där!

Vad kul att du hittade hit! Mitt namn är Kevin Vega, jag är Licenserad PT & Nutritionist.

Jag började träna när jag var 16 år gammal, och nu har jag tränat i snart 10 år. Mitt intresse för träning startade när jag gick i kampsport, det var ofta jag fick stryk där. Jag kommer ihåg att det fanns ett inomhusgym i klubben och det var då jag insåg att om jag blir starkare så slipper jag all stryk på träningen. Sen dess har min passion för styrketräning bara expanderats.

Jag såg till snabbt att jag skaffade mig ett gymkort, vilket jag gjorde i ett gym som låg närmare mitt dåvarande boende. Jag tänkte att om det är nära till gymmet så kommer jag att ha ett mindre hinder att tänka på. Det stämde väl, efter det så såg jag till att vart jag än flyttade till, skulle det finnas ett gym i närheten. Jag upptäckte snabbt att det började hända saker med min utsida, muskler som jag inte visste fanns började säga hej. Inte nog med det, det började hända saker med mitt inre. Jag blev piggare, gladare och mer energisk!  Min kondition förbättrades, min prestation på mina arbeten var otrolig! Jag kunde vara igång flera timmar utan att känna mig ett dugg trött.

Den disciplinen och den viljan som utvecklades inombords gjorde, att jag sakta men säker blev kär i träningen. Det finns mycket mer att prata om, men jag ville bara ge dig ett litet smakprov om vad träning kan göra för en person. Jag är så tacksam att jag började träna och kom ihåg det är aldrig försent att börja!
Som du kanske redan vet, så är jag en väldig energisk person och detta syns även på min träning. Jag har energi för två så om du känner att du är trött och vill orka mera, ska du absolut inte tveka på att kontakta mig då jag mer än gärna smittar dig med lite av min energi!
”Om du tror att det är möjligt så kan du nå de omöjliga! ” Det är något som jag baserar min träning på och som har hjälpt mig att åstadkomma mina träningsmål. Jag lägger ett stort fokus på personlig utveckling, mindset och beteende, dessa områden anser jag har en stor fokus inom träning för utan disciplin kommer vi ingenvart.
Tillsammans kan vi göra skillnad, och jag vet att du kommer att nå resultat snabbare än du nånsin trodde. Behöver du hjälp med kosten? Ingen fara det tar jag också hand om! Jag tränar personer i alla åldrar och av alla olika slags erfarenhet, så oavsett om du är en nybörjare som har börjat ta sina första steg i gymmet, eller en kunnig veteran som vill köra ett stentufft upplägg, så är jag din push till träning och kost succé.
Specialområden:

Fitness Tävlingar
Styrketräning
Personlig Utveckling
Core/bål
Konditionsträning
Intervallträning
Nutrition
Tyngdlyftning
Styrkelyft
Coachning